μέτρηση μεταβολισμού

ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΣΑΣ…

… ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!

ΜΕΤΡΗΣΗ ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΔΙΑΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ Fitmate

Το πρόβλημα της παχυσαρκίας είναι θέμα απλών μαθηματικών. Απλώς υπολογίζουμε τις θερμίδες που προσλαμβάνουμε και τις θερμίδες που καταναλώνουμε. Το σύνολο των ημερήσιων ενεργειακών δαπανών (θερμίδες ανά ημέρα) διαφέρει από άτομο σε άτομο και προκύπτει λαμβάνοντας υπόψη ένα σύνολο παραγόντων (τρόπος ζωής, παθήσεις, μεταβολικά νοσήματα κ.α.). Ο Μεταβολικός Ρυθμός Ηρεμίας (RMR) είναι οι ελάχιστες θερμίδες που καταναλώνονται καθημερινά από το σώμα προκειμένου να συντηρούνται οι ζωτικές λειτουργίες.

Πως μπορώ να υπολογίσω το Ενεργειακό ισοζύγιο?

Για να μάθετε την ημερήσια ενεργειακή σας κατανάλωση πρέπει πρώτα να μετρήσουμε το ατομικό σας μεταβολισμό (RMR) και στην συνέχεια συνυπολογίζουμε την ενέργεια που χρειάζεται το σώμα σας προκειμένου να ανταπεξέλθει στον καθημερινό τρόπο ζωής σας και στην πραγματοποιούμενη άσκηση. Από τη στιγμή που γνωρίζουμε αυτές τις παραμέτρους μπορούμε με απόλυτη ακρίβεια να δομήσουμε ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο πρόγραμμα διατροφής βασισμένο στον ατομικό σας μεταβολισμό!

Πως μπορώ να μετρήσω τον Βασικό Μεταβολισμό μου?

Η μέτρηση του Βασικού Μεταβολισμού είναι εύκολη και γρήγορη. Απλώς αναπνέεται κανονικά μέσα από μία μάσκα για 10-15 λεπτά. Στο τέλος του τεστ θα μάθετε το ακριβές ποσό των θερμίδων που το σώμα σας καταναλώνει καθημερινά.

Η συσκευή Fitmate είναι ένα ιατρικό μηχάνημα το οποίο συμμορφώνεται πλήρως με τα πρότυπα της Ευρωπαικής Ένωσης- MDD (93/42 EEC), Safety and Quality Standards EN 60601-1 (safety)/ 60601-1-2 (EMC)- ώστε να εξασφαλίζει για εσάς μία σωστή και ασφαλή μέτρηση.

Έλεγχος Βάρους

Κλινική Διατροφή

Αθλητική Διατροφή

Εγκυμοσύνη - Οικογένεια

Κάντε το βήμα.

Με την επίσκεψή σας σε αυτή τη σελίδα, έχετε κάνει το πρώτο βήμα για τη βελτίωση του τρόπου διατροφής σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για να κλείσουμε ένα ραντεβού και θα κάνουμε το επόμενο βήμα μαζί.