Βελτιώστε το σώμα σας… Αισθανθείτε καλύτερα.

Η φιλοσοφία μου περικλείει τις αρχές και τις αξίες ενός ισορροπημένου διαιτολογίου που προσφέρει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και μια εύρυθμη καθημερινότητα. Είναι σαφές πλέον ότι η σωστά δομημένη διατροφή συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, μας κάνει να αισθανόμαστε πιο δραστήριοι, αλλά παράλληλα μπορεί να προλάβει τις περισσότερες και τις σημαντικότερες ασθένειες του σύγχρονου ανθρώπου.

Στόχος μου είναι ο σχεδιασμός εξατομικευμένων διαιτολογίων και η καθοδήγηση προς τη βελτίωση των διατροφικών συνηθειών και την εξασφάλιση της απαραίτητης ενέργειας για τις καθημερινές δραστηριότητες.

Τα διατροφικά πρότυπα ακολουθούν τις αρχές και τις αξίες της μεσογειακής διατροφής, σεβόμενοι τη μαγειρική μας παράδοση και εκμεταλλευόμενοι την πληθώρα των αγνών προϊόντων της χώρας μας.

Τέλος, επειδή οι ανάγκες και οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές για τον καθένα από εσάς, παρέχω ποικίλα προγράμματα κλινικής διατροφής, αθλητικής διατροφής, διατροφής που στοχεύει στην καταπολέμηση της παχυσαρκίας αλλά και διατροφής για μέλλουσες μανούλες, παιδιά και οικογένειες,με γνώμονα πάντα την εξασφάλιση του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος.

Κάντε το βήμα.

Με την επίσκεψή σας σε αυτή τη σελίδα, έχετε κάνει το πρώτο βήμα για τη βελτίωση του τρόπου διατροφής σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για να κλείσουμε ένα ραντεβού και θα κάνουμε το επόμενο βήμα μαζί.