Νέα Ερυθραία

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΑΣ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!

Μέτρηση μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου και αξιολόγηση φυσικής κατάστασης.
Η συστηματική φυσική δραστηριότητα αποτελεί πλέον μέρος μιας παγκόσμιας αντίληψης και γι’ αυτό άνθρωποι όλων των ηλικιών αρχίζουν να συμμετέχουν σε ομάδες άσκησης για να πετύχουν ΣΤΟΧΟΥΣ!
Ο δικός σας στόχος μπορεί να είναι να χάσετε βάρος, να βελτιώσετε την αντοχή σας, να αυξήσετε τη μυϊκή ισχύ ή απλώς να δείχνετε και να αισθάνεστε καλύτερα.
Ο έλεγχος του μεταβολισμού και της καρδιοαναπνευστικής ικανότητας, παρέχει μια κατανοητή και λεπτομερή εικόνα της γενικότερης φυσικής σας κατάστασης.

VO2 max

Η VO2 max είναι η μέγιστη δυνατότητα μεταφοράς και κατανάλωσης οξυγόνου του οργανισμού, κατά τη διάρκεια άσκησης αυξανόμενης έντασης. Η υψηλότερη τιμή που επιτυγχάνεται κατά το πρωτόκολλο άσκησης, χρησιμοποιείται στη συνέχεια για την αξιολόγηση της αντοχής αθλητών, τον προσδιορισμό του επιπέδου φυσικής κατάστασης μη αθλητών και την κατανόηση παραγόντων που μπορεί να περιορίζουν την ικανότητα μη αθλητών (πνεύμονες, καρδιά κ.α.).

ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΖΩΝΕΣ ΚΑΡΔΙΑΚΗΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ

Η καταγραφή δεδομένων για την αξιολόγηση της φυσικής κατάστασης είναι ουσιώδης προκειμένου να παρέχουμε με ακρίβεια ατομικά προγράμματα προπόνησης και προγράμματα ελέγχου του σωματικού βάρους. Η προπόνηση στη σωστή ένταση και διάρκεια είναι απολύτως απαραίτητη για τη γρήγορη επίτευξη των ατομικών στόχων. Εφόσον έχετε τα δεδομένα από τη VO2 max (Μέγιστη Πρόσληψη Οξυγόνου) και τις ατομικές ζώνες προπόνησης (καύση λίπους, αντοχή, διαλειμματική προπόνηση κ.α.), θα μπορείτε πλέον να αναπτύξετε ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης.

VO2 max: Πως μπορέιτε να το μετρήσετε?

Η μέτρηση του VO2 max είναι μια πολύ απλή διαδικασία. Εκτελείτε ένα τεστ διαβαθμιζόμενης έντασης στο οποίο η ένταση της άσκησης αυξάνεται σταδιακά μέχρι να επιτευχθεί η μέγιστη προσπάθεια.
Εκτελείτε ένα πρόγραμμα άσκησης σε εργοποδήλατο, ενώ αναπνέετε σε μια άνετη μάσκα μέχρι να πετύχετε τη μέγιστη προσπάθεια.

Έλεγχος Βάρους

Κλινική Διατροφή

Αθλητική Διατροφή

Εγκυμοσύνη - Οικογένεια

Κάντε το βήμα.

Με την επίσκεψή σας σε αυτή τη σελίδα, έχετε κάνει το πρώτο βήμα για τη βελτίωση του τρόπου διατροφής σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για να κλείσουμε ένα ραντεβού και θα κάνουμε το επόμενο βήμα μαζί.