Η παχυσαρκία αποτελεί μια σύγχρονη μάστιγα. Μάλιστα, η χώρα μας καταλαμβάνει μία από τις υψηλότερες θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη, ενώ ακολουθούν πολύ κοντά διαταραχές όπως η βουλιμία και η ανορεξία. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με την κακή ποιότητα της τροφής που συναντάμε σε εστιατόρια πρόχειρου φαγητού, έχουν κάνει τη σωστή διατροφική εκπαίδευση απαραίτητη για όλους μας.

Ο έλεγχος βάρους πρέπει να μας απασχολεί όλους. Η διατήρηση ενός υγιούς σωματικού βάρους πρέπει να γίνει τρόπος ζωής. Η διατροφή, λοιπόν, δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν μια δύσκολη απόφαση η οποία συνοδεύεται από στερήσεις και περιορισμούς. Είναι πια απόλυτα σαφές ότι η υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή είναι η μόνη σωστή διατροφή.

Συνεπώς, στόχος μου είναι η εκπαίδευση πάνω στα σύγχρονα διατροφικά πρότυπα με βάση τη μεσογειακή διατροφή και ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες του καθένα ξεχωριστά. Σκοπός μου είναι ο κάθε ενδιαφερόμενος να μάθει να τρώει σωστά, να βελτιώσει τα λάθη και να αλλάξει μια για πάντα τις «κακές» συνήθειες που τον οδηγούσαν σε ένα αρρύθμιστο σωματικό βάρος, ώστε να αποκτήσει καλύτερη υγεία, περισσότερη ευεξία και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Εργαλεία

Κάντε το βήμα.

Με την επίσκεψή σας σε αυτή τη σελίδα, έχετε κάνει το πρώτο βήμα για τη βελτίωση του τρόπου διατροφής σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για να κλείσουμε ένα ραντεβού και θα κάνουμε το επόμενο βήμα μαζί.