Εγκυμοσύνη

Η πιο όμορφη στιγμή στη ζωή της γυναίκας γίνεται συχνά και η αφορμή για να καταναλώσει πολλές παραπάνω θερμίδες απ’ ό,τι χρειάζεται.

Το αυξημένο βάρος πριν ή και κατά η διάρκεια της εγκυμοσύνης έχει πλέον αποδειχθεί επιστημονικά ότι μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τόσο την έγκυο όσο και το έμβρυο.

Γι’ αυτό μια από τις πιο σημαντικές περιόδους της ζωής σας δεν θα πρέπει να συνοδεύεται από την παραδοχή ότι «τρώμε γα δύο», αλλά ότι τρώμε όσο χρειάζεται προκειμένου και σε αυτόν τον νέο, αναπτυσσόμενο, ακόμα, οργανισμό να παρέχονται όσα πραγματικά χρειάζεται.

Η αύξηση του βάρους κατά την εγκυμοσύνη θα πρέπει να είναι ελεγχόμενη και η διατροφή θα πρέπει να είναι πλήρης σε θρεπτικά συστατικά για την ομαλή ανάπτυξη του εμβρύου.

Παιδί

Έχοντας κατά νου ότι η χώρα μας κατέχει τα πρωτεία στην παιδική παχυσαρκία, καταλαβαίνουμε την αναγκαιότητα της σωστής διατροφής στους μικρούς πρωταγωνιστές της ζωής μας! Επειδή αγαπάμε τα παιδιά μας, θέλουμε να τους προσφέρουμε ένα πολύ σημαντικό εφόδιο για τη μετέπειτα πορεία τους.

Γνωρίζοντας πλέον ότι το αυξημένο βάρος στην παιδική ηλικία αυξάνει τις πιθανότητες για αυξημένο βάρος στην ενήλικη ζωή, η σωστή εκπαίδευση πάνω στη διατροφή είναι απαραίτητη και αξίζει να την προσφέρουμε στα παιδιά μας.

Η εκπαίδευση γίνεται με μέσα που ταιριάζουν στους μικρούς μας φίλους και μέσα από το παιχνίδι και την ευχάριστη συζήτηση, αποσκοπούμε στο βέλτιστο αποτέλεσμα.

Οικογένεια

Με γνώμονα ότι ο γονιός αποτελεί διατροφικό πρότυπο για τα παιδιά του αλλά και ότι η σωστή διατροφή αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για κάθε παιδί, στόχος μου είναι, μέσω οικογενειακών συνεδριών, να βελτιώσουμε τις διατροφικές συνήθειες της οικογένειας.

Μια καλύτερη υγεία και ευεξία για γονείς και παιδιά, αλλά και η διατροφή ως μέσο πρόληψης ασθενειών, αποτελούν βασικούς πυλώνες της δουλειάς μου και αυτό είναι το κύριο μέλημα στην προσπάθεια της διατήρησης ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Εργαλεία

Κάντε το βήμα.

Με την επίσκεψή σας σε αυτή τη σελίδα, έχετε κάνει το πρώτο βήμα για τη βελτίωση του τρόπου διατροφής σας. Επικοινωνήστε μαζί μου για να κλείσουμε ένα ραντεβού και θα κάνουμε το επόμενο βήμα μαζί.